Om os

Velkommen hos Fredericias nye smarte og indbydende herretøjsforretning

De Meza er fortællingen om en General, der gik imod strømmen, og aldrig lod sig slå ud. En fight for livet, innovationen og nationens ære forsvares i Fredericia anno 2019 med General De Meza i form af Jesper Juul Madsen, der med årtier i Fredericias mode- og herretøjsliv står i spidsen for et ambitiøst og jordnært butikskoncept sammen med sine to officerer, Nicolai Rasmussen og Mick Schmidt.

 

Sammen står den stærke trio klar i De Meza seks dage om ugen, klar til at yde butiksgæsterne en sublim, venlig og imødekommende oplevelse, hvor eksklusive brands for enhver smag giver mulighed for at forkæle ham med de fedeste nyheder – om det er til den unge eller ældre herre.

 

Et sortiment der blandt andet tæller brands som Ralph Lauren, Belstaff, Calvin  Klein, Emporio Armani, Diesel, Tramarossa, Kent & Curwen, SAND Copenhagen, Hugo Boss Business, Eton, Stenströms, Duno & Fradi

 

Er det kejserens nye klæder? Nej, det er blot tre mænd med en mission om at give fredericianere lidt mere, når de handler tøj – og det er altid med et smil, et strejf af humor, men samtidig den seriøse skræddersyede fortælling, der sikrer, at tøjet matcher den du, han eller I er. Et univers spækket med det bedste og de bedste til de bedste.

 

Vi ser frem til, at du besøger vores butik – og husk altid – vi har noget for enhver smag i alle prislejer, og vigtigst af alt:

  • Du kan altid gøre en god forretning hos os.
  • Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.  

 

 

Velkommen i De Meza

 

De bedste hilsner

Jesper, Nicolai og Mick